0_Македонија.ПорталМакедонија.СлајдерОпштество

Активни пожари во битолскиот, струмичкиот, кумановскиот и штипскиот регион

Активни пожари има во битолскиот, струмичкиот, кумановскиот и штипскиот регион. Во нивното гаснење од раните утрински часови учествуваат пожарникарите, припадници на Армијата, а на одредени места дел од екипата од Бугарија, како и месното население, објавија од Центарот за управување со кризи (ЦУК).

Back to top button
Close
Close