Gjendja e rrugëveServise informueseShoqëri

Aktivitete ndërtimore në rrugën shtetërore A1-stacioni pagesor Romanovcë

Aktivitetet ndërtimore në rrugën shtetërore A1-stacioni pagesor Romanovce, me qëllim të stacioneve pagesore për përmirësim të sigurisë në komunikacion, bëhen dje dhe sot. Regjimi kohor  zbatohet sipas Lejes së dhënë nga Ministria e Transportit dhe Lidhjeve.

Back to top button
Close
Close