0_Maqedoni.PortalKronikëKronikë.PortalPolitikë

Aktgjykimi për rastin “Tortura” më 17 qershor

Aktgjykimi për lëndën “Tortura”, ku i akuzuari i parë është ish-drejtori i DSK, Sasho Mijallkov dhe gjashtë pjesëtarë të njësitit “Alfa” është caktuar për më 17 qershor.

Back to top button
Close
Close