КултураКултура.ПорталОпштински вестиСкопје

Актерот Никола Ристановски ја прими наградата заслужен граѓанин на Општина Карпош за 2019 година

Секогаш постојат херои кои никогаш нема да ги дознаеме. Тоа се хероите од болниците! Со целиот мој габарит и искуство, моето признание за заслужен граѓанин на Општина Карпош за 2019 година, го посветувам на сите здравствени работници во земјата. На оние кои се на фронтот во борбата против вирусот Ковид-19, истакна актерот Никола Ристановски при денешното врачување на наградата за заслужен граѓанин на Општина Карпош за 2019 година од страна на градоначалникот Стефан Богоев.

Back to top button
Close
Close