0_Web_AktualeKronikëKronikë.PortalShoqëri

Aktakuzë për terrorizëm ndaj tre personave nga Kumanova

Prokurori kompetent publik nga Prokuroria themelore publike për ndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsionit, pas procedurës së kryer hetimore, sot në Gjykatën themelore penale – Shkup parashtroi aktakuzë ndaj tre personave nga Kumanova, të cilët ngarkohen me vepra penale “organizatë terroriste” dhe “terrorizëm”, sipas nenit 394-a, përkatësisht 394-b nga Kodi penal.

Back to top button
Close
Close