0_Web_Ballina - SllajderKronikëKronikë.PortalMakedonija.SlajderPolitikë

Aktakuzë kundër 11 personave lidhur me keqpërdorimin gjatë dhënies së pasaportave

Prokuroria themelore publike Shkup sot ngriti aktakuzë kundër 11 personave lidhur me abuzimet e kryera gjatë dhënies së pasaportave. Me propozimin e paraqitur, 10 persona akuzohen për vepër të vazhduar penale - Shpërdorim të pozitës dhe autoritetit zyrtar, ndërsa një person akuzohet për nxitje për të kryer krimin e njëjtë.

Back to top button
Close
Close