BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Aksion policor në Ministrinë kosovare të Bujqësisë, arrestohen katër persona

Policia kosovare sot ka kryer aksion në Agjencinë për Zhvillim të Bujqësisë pranë Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural të Kosovës, me ç'rast arrestoi katër të punësuar, lajmëroi korrespondenti i MIA-s nga Prishtina.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close