0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Aksi i autostradës Katllanovë-Petrovec zgjerohet edhe me një korsi

Pjesa e autostradës Katllanovë-Petrovec po zgjerohet me një korsi tjetër. Investimi në aktivitetet për rehabilitimin dhe zgjerimin e aksit në gjatësi prej 10 kilometrave është 7.2 milionë euro.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close