Општински вестиСкопје

Акција за отстранување на несоодветни натписи и пароли во Општина Карпош

Во рамки на „Деновите на Општина Карпош“, комуналните служби организираа викенд – акција за отстранување на несоодветни натписи и пароли на дел од јавните површини по сите населби.

Back to top button
Close
Close