0_Македонија.ПорталГраѓански секторМакедонија.СлајдерОпштество

Акција „Информирај се, Пријави се и вакцинирај се!“ во Прилеп

Во организација на Здружението за правна едукација и транспарентност СТАНИЦА П.Е.Т. и неколку ромски организации денеска на плоштадот Александрија – Камена бина во Прилеп ќе се одржи креативна акција насловена „Информирај се, Пријави се и вакцинирај се!“.

Back to top button
Close
Close