0_Maqedoni.PortalPolitikë

Akademik Bexheti bëri thirrje për mbështetje të konceptit për arsimin fillor

- Akademik Abdulmenaf Bexheti e vlerësoi si shumë të frytshëm debatin e sotëm të anëtarëve të Departamentit për Shkenca Shoqërore të ASHAM dhe të Qendrës për Hulumtime Strategjike të ASHAM me përfaqësues të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH), Byrosë për Zhvillim të Arsimit dhe të grupit të punës i cili e përgatiti konceptin për arsimin fillor.

Back to top button
Close
Close