Дописници МКДОпштински вести

АХВ ги чека резултатите од мострите од угинатите риби од неколку рибници на Тиквешко Езеро

Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) ги чека резултатите од земените мостри од угинатите риби и храна од неколку рибници на Тиквешко Езеро, каде минатата недела сопственици алармираа за помор на риби.

Back to top button
Close
Close