Политички партии

Јахоски: Во ниту еден момент не сум ја напуштил пратеничката група на ДУИ, на веб страната на Собранието е направена техничка грешка

Дозволете да ве информирам дека јас, Исмаил Јахоски, избран како пратеник во Собранието на Република Северна Македонија од листата на ДУИ, во ниту еден момент не сум ја напуштил парламентарната група, ниту, пак суштински се оддалечил од изборната политичка агенда на ДУИ.

Скопје, 8 септември 2020

Дозволете да ве информирам дека јас, Исмаил Јахоски, избран како
пратеник во Собранието на Република Северна Македонија од листата на
ДУИ, во ниту еден момент не сум ја напуштил парламентарната група, ниту,
пак суштински се оддалечил од изборната политичка агенда на ДУИ.

Фактот што на веб-страницата на Собранието сум ставен како независен пратеник
претставува техничка грешка, која соодветно ќе биде исправена во
најскора прилика.

Изјава на пратеникот на ДУИ  Исмаил Јахоски:

Демократската Унија за Интеграција

____________________________________________________________________________

МИА овие текстови ги објавува во интегрална и оригинална форма и не е одговорна за нивната содржина, ниту за евентуалните правописни недоследности или печатни грешки.

Back to top button
Close
Close