0_Maqedoni.Portal0_MIA Investigon.Portal0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritIntervistëShoqëri

Afrodita Shala: UNFPA-ja me përkushtim do të punojë në arritjen e qëllimeve për zhvillim të qëndrueshëm deri në vitin 2030

- Qasje universale deri te shëndeti seksual dhe reproduktiv, financim të Programit aksional të Konferencës Ndërkombëtare për Popullsi dhe Zhvillim, diversitet demografik me qëllim zhvillimin ekonomik, eliminimin e dhunës në bazë gjinore dhe praktikave të dëmshme, si dhe të drejtën e shëndetit seksual dhe reproduktiv në kushte të krizave humanitare, janë pesë sferat me prioritet për të cilat do të debatohet në Samitin e ardhshëm të Fondit për Popullsi të Kombeve të Bashkuara (UNFPA) në Najrobi, thotë shefja e zyrës së UNFPA-së në Maqedoninë e Veriut, Afrodita Shala. 

Back to top button
Close
Close