BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Afrika u godit nga vala e dytë më vdekjeprurëse e Kovid-19

Vala e dytë e epidemisë me Kovid-19 u tregua më vdekjeprurëse në Afrikë, ku shkalla e vdekshmërisë e tejkaloi mesataren botërore, njoftoi sot Qendra për Kontroll dhe Parandalim të Sëmundjeve në Afrikë (CDC Afrikë).

Back to top button
Close
Close