Политика

Изјава на претседателот Стево Пендаровски по седницата на Советот за безбедност (во живо)

Изјава на претседателот Стево Пендаровски по седницата на Советот за безбедност на Република Северна Македонија.

Скопје, 18 март 202 (МИА) – Изјава на претседателот Стево Пендаровски по седницата на Советот за безбедност на Република Северна Македонија.

🔴ВО ЖИВО | Изјава по 4-та седница на #СоветЗаБезбедност

🔴ВО ЖИВО | Изјава по 4-та седница на #СоветЗаБезбедност

Posted by Stevo Pendarovski on Вторник, 31 март 2020

Back to top button
Close
Close