0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Afati për parashtrimin e TVSH 04 vazhdohet deri më 29 janar

Nga DAP i informojnë tatimpaguesit dhe kontabilistët se afati për dorëzimin e formularëve TVSH-04 për periudhën tatimore nga 01.10.2020-31.12.2020 dhe 01.12.2020 -31.12.2020 shtyhet për katër ditë, përkatësisht afati i fundit për dorëzim do të jetë 29 janari i vitit 2021.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close