Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Aerosolizacion në Kumanovë për uljen e ndotjes

NP "Pastërti dhe Gjelbërim" nga Kumanova ka kryer aerosolizacion për uljen e ndotjes së ajrit në qytet. Shtabi komunal për mbrojtje dhe shpëtim në bashkëpunim me shërbimet kompetente i imponuan ndërmarrjes të kryejë aerosolizacion në rajonin qendror të qytetit ku përqendrimet e PM10 janë më të larta.

Back to top button
Close
Close