0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëri

Aerodromi, Karposhi dhe Qendra mbeten komunat me numër më të madh të rasteve aktive me Kovid-19

Të dhënat më të reja që sonte i publikoi Ministria e Shëndetësisë (MSH), tregojnë se Shkupi mbetet qyteti me numër më të madh të rasteve aktive me Kovid-19 ku prijnë Aerodromi, Karposhi dhe Qendra.

Back to top button
Close
Close