0_Македонија.ПорталСкопје

Аеродром, Карпош и Гази Баба со најмногу активни случаи на Ковид – 19

Од регистрирани 1085 нови случаи на Ковид-19 при направени 3294 тестирања во изминатите 24 часа, најмногу или речиси половина се во Скопје 447.

Back to top button
Close
Close