ЕвропаСвет.Слајдер

Адвокатите на Навални престана со работа поради блокада на нивниот сајт

Здружението на адвокати за човекови права, кои се поврзани со рускиот опозиционер Алексеј Навални, денеска престанаа со работатсо цел да го заштитат својот тим

Back to top button
Close
Close