0_Magazinë.PortalSkena

Administrata e Trampit: Bili Ajlish po e shkatërron SHBA-në

Rrodhën dokumente të Administratës së presidentit amerikan, Donald Tramp, ku, gjoja, flitet për marrëveshje për reklamim, në vlerë prej 250 milionë dollarëve amerikanë, fillimisht dedikuar për "humbje të zhgënjimit dhe inspirimit të shpresës" në kohë të pandemisë së Kovid-19.

Back to top button
Close
Close