0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritMakedonija.SlajderShoqëriVideo deklaratë

Administrata e gjykatave proteston kundër vendimeve të Këshillit të buxhetit gjyqësor

Administrata e gjykatave nëpër shtet sot protestoi kundër vendimeve të Këshillit të buxhetit gjyqësor, të cilat kanë të bëjnë me rritjen e pabarabartë të shtesave të pages dhe për mospagesën e pagës të një pjese të pjesëmarrësve në grevën e vitit 2016.

Back to top button
Close
Close