0_Maqedoni.PortalPolitikë

Ademi: Maqedonia e Veriut kthehet në skenën ndërkombëtare, me pjesëmarrje të përforcuar dhe aktivitete në trupat ndërkombëtarë

- Maqedonia e Veriut kthehet në skenën ndërkombëtare, me pjesëmarrje të përforcuar dhe aktivitete në trupat ndërkombëtarë, përfshirë edhe UNESKO-n. Prej vitit 2017 vendi synon që të ketë rol aktiv në proceset gjithëpërfshirëse në Organizatë, si pjesë e prirjes sonë drejtë bashkëpunimit funksional multilateral, theksoi ministri përgjegjës për Diasporë dhe kryetar i Komisionit Kombëtar për UNESKO-n, Edmond Ademi në fjalimin e tij në Konferencën e 40-të të Përgjithshme të UNESKO-s.

Back to top button
Close
Close