0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalEkonomi

Adem Avziu, drejtor i ri i përgjithshëm në “ELEM TURS”

Drejtor i ri i përgjithshëm i "ELEM TURS" SHPKNJP Shkup është emëruar Adem Avziu,  i cili është ish sekretar shtetëror në Ministrinë e Shoqërisë Informatike dhe Administratës.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close