БалканБалкан.ПорталСвет.Слајдер

Абазовиќ: Ѓукановиќ има даночен долг од 12,4 милиони евра

Потпретсeдателот на Владата на Црна Гора, Дритан Абазовиќ тврди дека претседателот Мило Ѓукановиќ на државата му должи 12,4 милиони евра на име данок

Back to top button
Close
Close