0_Maqedoni.PortalPartitë politikePolitikë

AA dhe Alternativa nuk do ta mbështesin ligjin për shfuqizimin e Ligjit për regjistrim të VMRO-DPMNE-së

Grupi parlamentar i Aleancës për Shqiptarët dhe Alternativa reagoi sot se pyetësori për regjistrimin e diasporës nuk është në përputhje me nenin 34 të Ligjit për Regjistrimin në lidhje me përdorimin e gjuhës. AA dhe Alternativa nuk do të mbështesin ligjin për shfuqizimin e Ligjit për regjistrim, të paraqitur nga VMRO-DPMNE.

Back to top button
Close
Close