0_Македонија.ПорталОпштество

А1: Проблемот со воспоставувањето на повици е надминат, се уште се работи на процесот со СМС пораките

Телекомуникациската компанија А1 соопшти дека корисниците можат да воспоставуваат телефонски повици бидејќи по брзата интервенција на стручните екипи техничките проблеми се надминати.

Скопје, 4 март 2020 (МИА) – Телекомуникациската компанија А1 соопшти дека корисниците можат да воспоставуваат телефонски повици, бидејќи по брзата интервенција на стручните екипи техничките проблеми се надминати.

– Во моментов се работи на надминување на проблемот со испраќање на СМС пораки, истакнаа од Компанијата. см/сп/ 

Back to top button
Close
Close