KulturëKulturë.Portal

A qan apo qesh Talia!

Çuditërisht teatrove tona, ndonëse i kemi, u mungojnë edhe regjisorët shqiptarë, u mungojnë dramaturgët shqiptarë, u mungojnë skenografët shqiptarë, u mungojnë kostumografët shqiptarë, u mungojnë kompozitorët shqiptarë dhe shumë çka tjetër shqiptare. Vetëm aktorët flasin shqip. PSE?

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close