Најава на настани

МИА Најави МКД

21 мај 2020

21 мај 2020 

Скопје –  Петнаесетта меѓународна академска конференција на тема „Климатски промени: Предизвици и градење издржливост”. (Онлајн платформат Webex/10:00)

Скопје – Ромската асоцијација за жени и млади „Лулуди“ ќе одржи онлајн предавање на тема
„НВО во услови на криза“. (Платформа Zoom/16:00)
Тетово – Прес-конференција на Демократската партија на Албанците. (Седиште на партијата/11:00) 
Скопје – Со руско/италијанско/шведската копродукција Андреј Тарковски: Филмска молитва (2019) на Андреј А. Тарковски годинава Филозофското друштво на Македонија (ФДМ) под мотото „Идеи, Светови“ ќе го отвори 10. Филозофски Филмски Фестивал (ФФФ). (Кинотека/20:00)

_________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Back to top button
Close
Close