0_Web_АктуелноГраѓански секторДописници МКДОпштествоСторија

Радовишанката Наталија со големо хумано срце за згрижување деца без родители или родителска грижа

Триесетгодишната Наталија Гура од Радовиш веќе подолго време својата енергија и љубов ја посветува на загрижување деца кои се без родители или родителска грижа, функционирајќи како еднородителско згрижувачко семејство.

Back to top button
Close
Close