ФотосервисФотосторија

„51. Карван на празникот на мимозите“

Амбасадата на Црна Гора во соработка со Општина Херцег Нови и Туристичката организација на Херцег Нови организираат свечено дефиле по повод манифестацијата „51 Карван на празникот на мимозите“

Back to top button
Close
Close