“Paguaj me poezi” të enjten në tetë lokalitete në Shkup
  Kultura.Slajder
  18 March 2019 12:29

  “Paguaj me poezi” të enjten në tetë lokalitete në Shkup

  Shkup, 18 mars 2019 (MIA) – Aksioni i sivjetshëm  “Paguaj me poezi” i brendit të kafesë “Julius Majnël”, të enjten…
  Rigoleto në TOB
  Kultura.Slajder
  15 March 2019 8:40

  Rigoleto në TOB

  Shkup, 15 mars 2019 (MIA) – Në Teatrin e Operas dhe Baletit TOB sonte do të shfaqet opera “Rigoleto” e…
  “Njëqind vjet Trebenishtë”, iniciativë e cila i hoqi dallimet dhe u fokusua në unifikimin
  0_Maqedoni.Portal
  14 March 2019 23:26

  “Njëqind vjet Trebenishtë”, iniciativë e cila i hoqi dallimet dhe u fokusua në unifikimin

  Shkup, 14 mars 2019 (MIA) – Iniciativë fisnike e cila i heq dallimet mënjanë që të fokusohet në diçka që…
  Ademi: Komisione profesionale vendosën për konkurset, nuk e kam nënshkruar programin me sy të mbyllur
  Kultura.Slajder
  13 March 2019 16:11

  Ademi: Komisione profesionale vendosën për konkurset, nuk e kam nënshkruar programin me sy të mbyllur

  Shkup, 13 mars 2019 (MIA) – Ministri i Kulturës Asaf Ademi, koordinatori kombëtar për kulturën dhe ish-ministër i Kulturës Robert…
  Premiera e filmit “Pranverë e paharruar në fshatin e harruar” më 29 mars në Shkup
  Kultura.Slajder
  11 March 2019 20:44

  Premiera e filmit “Pranverë e paharruar në fshatin e harruar” më 29 mars në Shkup

  Shkup, 11 mars 2019 (MIA) – Premiera e filmit artistik me metrazh të gjatë “Pranverë e paharruar në fshatin e harruar”…
  Moda e gruas nëpër kohë për 8 Marsin
  Kultura.Slajder
  8 March 2019 9:31

  Moda e gruas nëpër kohë për 8 Marsin

  Shkup, 8 mars 2019 (MIA) – Në kuadër të ekspozitës “Moda maqedonase nga e kaluara” e cila prej 25 shkurt…
  Tuna rikthehet në skenë me koncert në Filarmoninë e Maqedonisë
  Kultura.Slajder
  7 March 2019 13:40

  Tuna rikthehet në skenë me koncert në Filarmoninë e Maqedonisë

  Shkup, 7 mars 2019 (MIA) – Këngëtarja e mirënjohur shqiptare nga Shkupi Altuna Sejdi – TUNA nesër mbrëma në Filarmoninë…
  Ekspozitë për gruan me vepra nga koleksioni i GKM-së
  Kultura.Slajder
  7 March 2019 11:20

  Ekspozitë për gruan me vepra nga koleksioni i GKM-së

  Shkup, 7 mars 2019 (MIA) – Me rastin e 8 marsit, në Çifte Amam sonte në orën 20 do të…
  Debat kuvendor mbikëqyrës për Programin vjetor të kulturës
  0_Maqedoni.Portal
  4 March 2019 13:45

  Debat kuvendor mbikëqyrës për Programin vjetor të kulturës

  Shkup, 4 mars 2019 (MIA) – Cilat janë kriteret  sipas të cilave janë sistemuar paratë për projektet  që kanë aplikuar  dhe…
  Back to top button
  Close