МИА Бриф 5+5Пакети

МИА Бриф 5+5

16:00/21 октомври 2019

16:00/21 октомври 2019

Еспер најавува можност дел од американските сили да останат во Сирија

Прага: Русите планирале кибер напад против Чешка

Хаѕидакис: Случувањата во Скопје треба да нѐ држат во одредена будност

Албански медиуми: Макрон наскоро во Тирана и Скопје

БИРОДИ: За 45 отсто грѓани на Србија најприфатлив надворешно-политички приоритет е ЕУ

Ексхумација на Франциско Франко в четврток

На Јапонија и се закануваат две нови бури

Умерен земјотрес на југот од Иран

Изборите ќе го пролонгираат планираниот Попис на населението (ДПЛ)

Данас: Русија е сигурна дека Вучиќ нема да ги исполни ветувањата кон Запад

Back to top button
Close
Close