MKDPartitë politike

Zëvendëskryeministri Osmani nesër për vizitë pune në Berlin dhe në Varshavë

Zëvendëskryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, i obliguar për Çështje Evropiane, Bujar Osmani gjatë ditës së nesërme në kuadër të turnesë së tij në metropolet evropiane do të qëndrojë për vizitë pune në Federatën e Republikës së Gjermanisë në takim me ministrin gjerman për Evropë dhe përfaqësues të Federatës së Republikës së Gjermanisë në BE, Majkël Rot.

Back to top button
Close