0_Maqedoni.PortalPolitikë

Zaev-Bengtson: Mbështetje nga Suedia për proceset reformuese në shtetin tonë.

Mbretëria suedeze është mik i madh dhe i sinqertë i Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe miqësia vazhdon të zhvillohet përmes bashkëpunimit të ndërsjellë të dy shteteve. Këtë në takimin e sotëm e konstatuan kryeministri Zoran Zaev dhe ambasadorja e re suedeze Kristin Forshgren Brngtson.

Back to top button
Close