BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Vuçiq në KB: Për Kosovën nevojitet zgjidhje e përhershme

Presidenti serb, Aleksandar Vuçiq në seancën e Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara në Nju-Jork sot deklaroi se problemi i pazgjidhur me Kosovën e pengon rritjen ekonomike jo vetëm të të rinjve në Serbi, por edhe në rajon dhe se duhet të arrihet zgjidhje e përhershme, kështu që "asnjë palë nuk do të marrë gjithçka, mirëpo do të jetë e mjaftueshme".

Back to top button
Close
Close