E përzgjedhur

Vite pas sulmeve terroriste të 11 Shtatorit, mijëra pacientë me kancer

Zhaklin Febrilet ishte 26 vjeçe dhe punoi në afërsi të Qendrës Botërore Tregtare (QBT) kur në 11 shtator u rrëzuan “binjaket” e Nju-Jorkut. Sot ajo është njëra prej mijëra pacientëve me kancer për shkak të ekspozimit ndaj grimcave helmuese pas katastrofës.

Back to top button
Close