KulturëLajme nga komunat

Visar Ganiu: Tingujt e Çarshisë promovuesi më i mirë i vlerave që posedojmë, por edhe i bashkëjetesës për ardhmërinë e shëndoshë të vendit tonë

- Shkupi me atmosferë të zjarrtë po përjeton emocionet që po transmeton manifestimi kulturor "Tingujt e Çarshisë" për të 13-ën herë me radhë. Spektakël të vërtetë krijuan yjet e estradës sonë muzikore Dafina Zeqiri, Yll Limani, Lumi B, Tamara Todevska dhe DJ Elektron, bëhet e ditur në kumtesën e Shërbimit për Informim të Komunës së Çairit.

Back to top button
Close