0_Magazinë.PortalSkena

Vajza e supermodeles Sindi Kraford e pushton botën e modës

Vajza e supermodeles së dikurshme, Sindi Kraford, Kaja Gerber po hapëron fuqishëm në rrugën e nënës së saj dhe ngadalë po e pushton botën e modës.

Back to top button
Close