0_Maqedoni.PortalKorrespondentë BotëPolitikë

Tusk në Tiranë: BE-ja duhet të hapë negociata me Shqipërinë dhe me Maqedoninë e Veriut

Kryetari i Këshillit evropian, Donald Tusk nga Tirana dërgoi porosi të qartë se Bashkimi Evropian duhet të hapë negociata me Shqipërinë dhe me Maqedoninë e Veriut. Vendimi i tillë, sipas tij, nuk është nder për askënd, por domosdoshmëri për paqe dhe stabilitet në Evropë.

Back to top button
Close