BotëBotë.Portal

Tramp: Irani është përgjegjës, por dua të shmang luftë

Presidenti amerikan Donald Tramp mbetet në qëndrimin se Irani qëndron pas sulmit në Arabinë Saudite, por ka thënë se dëshiron të shmang konflikt dhe se duhet të pret derisa nuk mësohet sigurt se kush është ekzekutori. 

Back to top button
Close