BiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Tanasovski: Në kalimet kufitare po bëhet kontroll i përforcuar në pajtim me rekomandimet nga AUV-ja

Drejtoria e Doganës kryen kontrolle të përforcuara në kalimet kufitare në pajtim me rekomandimet e Agjencisë të Ushqimit dhe Veterinarisë për parandalimin e murtajës së derrave. 

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close