BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Takimi trilateral për Sirinë filloi tre orë më vonë

Takimi trilateral mes liderëve të Rusisë, Iranit dhe Turqisë, vendet-garantuese në procesin Astana për Sirinë, filloi në Ankara me vonesë prej tre orëve nga orari i paralajmëruar  më parë.

Back to top button
Close