Fotoservis

Takim pune Shtefan – Pendarovski

Takim pune i kryetarit të Këshillit të investitorëve të huaj, Peter Shtefan dhe anëtarëve të Këshillit drejtues të Këshillit të investitorëve të huaj me Stevo Pendarovskin, president i Republikës së Maqedonisë së Veriut

Back to top button
Close