0_Web_AktualeBotëBotë.PortalKorrespondentë BotëSvet.Slajder

Snoudeni i publikoi memoaret e tij

 Në 20 vende sot fillon shitja e memoareve të Eduard Snouden, ish i punësuar në Agjencinë për Siguri Kombëtare (NSA) të SHBA-së dhe njëri ndër informatorët më të njohur. 

Back to top button
Close