0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Sindikata e AOGJSH-së propozon mënyrë të re të llogaritjes së rrogave në administratë

- Sindikata e punëtorëve të administratës, organeve gjyqësore dhe shoqatave të qytetarëve (AOGJSH) sot propozoi mënyrë të re të llogaritjes së rrogave në administratë, sipas së cilës, vlera e pikës do të harmonizohej me nivelin e rrogës mesatare në shtet çdo muaj.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close