BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Shqipëria do ta ndërmarrë kryesimin me SEDM dhe Kartën Amerikave – Adriatik

Shqipëria e mori presidencën me dy nisma rajonale, edhe atë South Esat Defence Ministerial (SEDM), i cili paraqet proces bashkëpunimi mes ministrive të mbrojtjes të Evropës Juglindore, dhe me Kartën Amerikane-Adriatik - A5.

Back to top button
Close