0_Maqedoni.PortalPolitikëShoqëri

Shpallja e Malit Sharr për Park Nacional është shumë e rëndësishme për perspektivat tona evropiane

-  Me bukuritë dhe pasuritë e tij , Mali Sharr është një nga zonat më të rëndësishme për ruajtjen e natyrës jo vetëm në Republikën Veriore të Maqedonisë, por edhe në nivelin rajonal dhe evropian, për shkak të kësaj ai duhet të shpallet Park Nacional.Këtë e theksoi sot zëvendëskryetari i Qeverisë, Bujar Osmani, para një numri të madh të ambasadorëve, përfaqësuesve të organizatave ndërkombëtare, kryetarëve të komunave dhe mysafirëve të tjerë në fushën Stanet e Shipkovicës në Malin Sharr.

Back to top button
Close