BallkanBallkan.Portal

Shkatërrohet një grup kriminel ndërkombëtar gjatë tentimit për kontrabandë të 800 kilogramëve kokainë

Në Oqeanin Atlantik sot policia spanjolle ka zbuluar dhe konfiskuar 800 kilogramë kokainë. Droga u transportua me anije me vela.

Back to top button
Close